Ακολουθήστε μας:

Eπικοινώνησε μαζί μας!

strategy

Ακολουθήστε μας!

Pro Eshop

Η έκδοση Pro σας προσφέρει ένα πλήρες ηλεκτρονικό κατάστημα, με πολλαπλές λειτουργίες, με σκοπο να εξυπηρετήσετε τους πελάτες της επιχείρησής σας. Mπορείτε να επιλέξετε theme, να το προσαρμόσετε και να ξεκινήσετε άμεσα τις ηλεκτρονικές πωλήσεις.

Ξεκινήστε σήμερα τις ηλεκτρονικές πωλήσεις, εύκολα & γρήγορα

Advanced

Ολοκληρωμένη Λύση ηλεκτρονικού εμπορίου για κάθε επιχείρηση.

website

Αύξηση online Πωλήσεων και εσόδων για την επιχείρησή σας.

Standard B2B Platform

Ασφαλές περιβάλλον εκτέλεσης όλων των πληρωμών.

Advanced Eshop

Εύχρηστη πλατφόρμα διαχείρισης.

OpenCart Φιλοξενία & Κατασκευή Eshop

Έκδοση Pro

Συνδυαστικές επιλογές

Εδώ διατείθεται λειτουργία συνδυαστικών επιλογών (χρώμα – μέγεθος). Επιπλέον δημιουργία επιλογών με την δυνατότητα: διαφοροποίησης τιμής, τιμής προσφοράς & αποθέματος, εξασφαλίζοντας την βέλτιστη πλοήγηση χρήστη.

Σχεδιασμός

Διατείθεται μια σειρά από πρωτοποριακά templates, σχεδιασμένα με βάση όλες τις UX best practices που βοηθούν κάθε χρήστη να φτάσει εύκολα στην αγορά. Σύγχρονο & εικαστικό, πλήρως συμβατό με όλες τις κινητές συσκευές & tables.

Καλάθι και Ολοκλήρωση

Εύχρηστη προεπισκόπηση καλαθιού, με περίληψη όλων των προϊόντων που επίλεξε ο χρήστης και εύκολη διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς. Συγκεκριμένα ο πελάτης φτάνει στην ολοκλήρωση της παραγγελία μέσα απο ένα onepage checkout.

Πωλήσεις μέσω Skroutz

Άμεση διασύνδεση με την δημοφιλέστερη πλατφόρμα σύγκρισης τιμών, που θα σας αποφέρει άμεσα πωλήσεις. Αυτοματοποιημένη διαδικασία εξαγωγής προϊόντων από το eshop και αποστολής τους μέσω xml στην πλατφόρμα.

Μενού

Εύχρηστο & γρήγορο μενού, με αποτύπωση όλων των βασικών κατηγοριών αλλά και υποκατηγοριών του ηλεκτρονικού σας καταστήματος. Πλήρως προσαρμόσιμο για responsive εμφάνιση και σε κινητές συσκευές & tablet.

Κινητές Συσκευές & Tablets

Πλήρης συμβατότητα με κινητές συσκευές & tablets, δεδομένου ότι το 80% των χρηστών πλοηγείται και πραγματοποιεί αγορές μέσα από smartphones & tablets.

Λειτουργίες ηλεκτρονικού καταστήματος
Πρωτότυπο Design

Labels προσφορών, νέων και best sellers

Mηχανισμός συνδιασμού χρώματος – μεγέθους

Διαχείριση banners & προτεινόμενων προϊόντων

Εκτοξεύστε τις πωλήσεις

Σχεδιασμός template στα μέτρα σας

Next Generation. Ελλάδα 2.0 σχέδιο ανάκαμψης και ανθεκτικότητας
Scroll to Top