Ακολουθήστε μας:

Eπικοινώνησε μαζί μας!

strategy

Ακολουθήστε μας!

Custom Κατασκευή Ιστοσελίδας

Custom website, είναι οι ιστοσελίδες που έχουν κατασκευαστεί από το μηδέν σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του πελάτη. Είναι δηλαδή ιστοσελίδες τις οποίες δημιουργεί ο developer γράφοντας κώδικα από την αρχή. Υπάρχουν δύο τρόποι να δημιουργήσετε μία ιστοσελίδα.

Ο πρώτος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσετε ένα σύστημα διαχείρησης περιεχομένου (CMS) όπως το wordpress, το Joomla κ.α και να προσαρμοστεί το σχέδιο πάνω σε αυτό. Ο δεύτερος και αποτελεσματικότερος τρόπος είναι να ξεκινήσετε από το μηδέν και να γραφτεί κάποιος κώδικας από την αρχή.

Πλεονεκτήματα

Custom Κατασκευή Ιστοσελίδας

Ευελιξία

O developer έχει τη δυνατότητα να "χτίσει" την σελίδα από την αρχή, χωρίς περιορισμούς, ακριβώς στα μέτρα και τις ανάγκες του πελάτη.

Usability

Στις custom ιστοσελίδες η σχεδίαση γίνεται από την αρχή και η σελίδα στήνεται με βάση τις αρχές της καλής σχεδίασης user interface.

Μοναδικό Design

Ο σχεδιασμός μίας custom ιστοσελίδα είναι μοναδικός και προσαρμοσμένος στις απαιτήσεις του πελάτη. Θα είναι ξεχωριστή και δεν θα μοιάζει με καμία άλλη ιστοσελίδα. Από την άλλη εάν επιλέξετε κάποιο έτοιμο CMS , συνήθως υπάρχουν έτοιμα σχέδια templates.

Ασφάλεια

O χειροποίητος κώδικας είναι ιδιωτικός και δεν προσφέρεται για έρευνα και ανίχνευση αδυναμιών.

Ταχύτητα

H ροή της εκτέλεσης του κώδικα μίας σελίδας με CMS δεν είναι ίδια με αυτή μιας custom ιστοσελίδας στην οποία εκτελείται πάντα μόνο το κομμάτι του κώδικα που χρειάζεται και τίποτα παραπάνω.

Σύστημα διαχείρισης

Στην ιστοσελίδα custom κώδικα τα πράγματα είναι πολύ πιο εύκολα. Το διαχειριστικό παρέχει τις λειτουργίες ακριβώς όπως ζητήθηκαν. Η χρήση του είναι πανεύκολη, αφού η ιστοσελίδα έχει υλοποιηθεί με βάση συγκεκριμένες ανάγκες.

Γιατί Ξεχωρίζουμε

Δωρεάν Business Emails

Σας παρέχουμε τα απαραίτητα email accounts που θα χρειαστείτε για να καλύψετε τις όποιες ανάγκες επικοινωνίας μέσω email.

Responsive & Mobile Friendly

Με την πλειοψηφία της επισκεψιμότητας να έρχεται πλέον από mobile συσκευές, η φιλικότητα προς αυτές τις συσκευές είναι απλά η απόλυτη προτεραιότητά μας.
Μοναδικό Design - Ταχύτητα - Ασφάλεια

SSL Πιστοποιητικά - HTTPS Encryption

Όλα τα WordPress websites μας περιλαμβάνουν την εγκατάσταση SSL πιστοποιητικού ασφαλείας χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

SEO Friendly Pages

Σκοπός μας είναι, να σας βρίσκουνε εύκολα στην 1η σελίδα των αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης (π.χ της Google).

Γιατί Ξεχωρίζουμε

Ο “χειροποίητος” κώδικας (custom code) λειτουργεί στην εντελώς αντίθετη κατεύθυνση. Δεν υπάρχει τίποτε προκατασκευασμένο. Όλα δημιουργούνται από την αρχή.

Ο πελάτης δίνει μία αναλυτική συνέντευξη, εξηγώντας τις ανάγκες του και ο κατασκευαστής δημιουργεί αυτό ακριβώς που ζητήθηκε. Η ιστοσελίδα που προκύπτει έχει τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που χρειάζονται για τη λειτουργία της.

Από τη στιγμή που εμπλέκεται επαγγελματίας, δεν υπάρχει όριο δυνατοτήτων όσον αφορά την πολυπλοκότητα των αναγκών, ακόμη και μελλοντικών (επεκτάσεις).

Σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του πελάτη
Scroll to Top