Ακολουθήστε μας:

Social Media Marketing

Eπικοινώνησε μαζί μας!

strategy

Ακολουθήστε μας!

Social Media Marketing

Προσφέρουμε ολοκληρωμένη παρουσία και προώθηση μέσω χρήστης ιστοτόπων κοινωνικής δικτύωσης των πελατών της με το σχεδιασμό και επιμέλεια όλου του φάσματος των social media όπως:

  • YouTube
  • Twitter
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Facebook
  • Instagram κ.ο.κ.

Social Media Marketing

Έχουμε σχεδιάσει για εσάς ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών online marketing, που θα καλύψει τις online ανάγκες σας ολοκληρωτικά.

Ξεκινώντας από γενικές συμβουλευτικές υπηρεσίες για την ιστοσελίδα σας, περνάμε στη βελτιστοποίησή της μέσω της υπηρεσίας Search Engine Marketing.

facebook, instagram διαφημίσεις

Υπηρεσίες Online Marketing

SEARCH ENGINE MARKETING

SEARCH ENGINE MARKETING

Ενισχύουμε την παρουσία σας στο διαδίκτυο, βελτιώνοντας συνολικά την τοποθέτηση σας στη λίστα των αποτελεσμάτων αναζήτησης!

E-MAIL MARKETING

E-MAIL MARKETING

Οι αριθμοί μιλάνε από μόνοι τους : Για κάθε $1 που δαπανάται, $44.25 είναι ημέση επιστροφή της επένδυσης στο E-mail Marketing. Το 82% των καταναλωτών ανοίγουν τα emails από επιχειρήσεις.

SOCIAL MEDIA MARKETING

SOCIAL MEDIA MARKETING

Αξιοποιήστε τα κοινωνικά δίκτυα και τις ευκαιρίες που παρέχουν για την επιχείρηση σας! Είμαστε εδώ για να σας κατευθύνουμε και να σας προτείνουμε τα κατάλληλα εργαλεία και το κοινό- στόχο της επιχείρησής σας.

E-SHOP CONSULTING

E-SHOP CONSULTING

Μετατρέπουμε τους επισκέπτες της σελίδας σας σε αγοραστές για την επιχείρησή σας, δημιουργώντας για αυτούς την καλύτερη δυνατή εμπειρία για τις αγορές τους.

κατασκευή e-shop
Scroll to Top