Ακολουθήστε μας:

Eπικοινώνησε μαζί μας!

strategy

Ακολουθήστε μας!

WordPress Φιλοξενία & Κατασκευή Ιστοσελίδας

Η απλοποιημένη και βελτιστοποιημένη με το πέρασμα του χρόνου προσέγγιση που ακολουθούμε στην κατασκευή ιστοσελίδων WordPress, μας επιτρέπει να δημιουργούμε αποτελέσματα που δεν μοιάζουν μεταξύ τους αλλά είναι προσαρμοσμένα στις δικές σας απαιτήσεις και ανάγκες.

Οι ιστοσελίδες σε WordPress που κατασκευάζουμε επιτρέπουν στους online επισκέπτες σας να απολαμβάνουν απρόσκοπτα τη βέλτιστη εμπειρία χρήστη ανεξάρτητα από τη συσκευή και το μέγεθος της οθόνης που χρησιμοποιούν.

Συνδυάζουμε εμφάνιση με άψογη λειτουργικότητα.

Χιλιάδες άτομα σε όλο τον κόσμο εργάζονται στο να αναβαθμίζουν και να βελτιώνουν τις υπηρεσίες του WordPress, βρείτε τα extensions που θα βοηθήσουν την εξέλιξη του δικό σας ηλεκτνικού καταστήματος.
υπηρεσίες κατασκευής και φιλοξενίας ιστοσελίδων

Πλήρη Analytics και Reporting

Με την χρήση εργαλείων analytics και καταγραφής συμπεριφοράς χρηστών, θα γνωρίζετε τι αποδίδει και τι όχι.

Γρήγορο & Εύκολο Checkout

To σημείο που ολοκληρώνονται όλοι οι στόχοι κάθε eshop, η ολοκλήρωση μιας παραγγελίας. Άρα απαιτείται να είναι έυκολο, γρήγορο και ξεκάθαρο.

Εύκολη διαχείριση

Με την χρήση CMS είναι απλή η συνεχείς ενημερώσεις περιεχομένου και διαχείριση παραγγελιών.

Γιατί Ξεχωρίζουμε

Δωρεάν Business Emails

Σας παρέχουμε τα απαραίτητα email accounts που θα χρειαστείτε για να καλύψετε τις όποιες ανάγκες επικοινωνίας μέσω email.

Responsive & Mobile Friendly

Με την πλειοψηφία της επισκεψιμότητας να έρχεται πλέον από mobile συσκευές, η φιλικότητα προς αυτές τις συσκευές είναι απλά η απόλυτη προτεραιότητά μας.
wordpress - woocommerce

SSL Πιστοποιητικά - HTTPS Encryption

Όλα τα WordPress websites μας περιλαμβάνουν την εγκατάσταση SSL πιστοποιητικού ασφαλείας χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

WordPress Content Management System

‘Εχετε full editorial πρόσβαση στην ιστοσελίδα σας, μέσω της οποίας θα μπορείτε να διαχειριζόσαστε το περιεχόμενο αυτής (άρθρα και σελίδες).

Συνδυάζουμε εμφάνιση με άψογη λειτουργικότητα.

Γρήγορο & Εύκολο Checkout - eshop
Responsive & Mobile Friendly

Daily Backups

Σχεδιάζουμε τo site με τέτοιο τρόπο ώστε να διασφαλίζει την ασφάλεια των δεδομένων μας αλλά και να μπορεί να “τρέξει” σε οποιοδήποτε είδος browser με την ίδια ευκολία και ταχύτητα.

Φιλικό στις Μηχανές Αναζήτησης

Φιλικό στις Μηχανές Αναζήτησης

Το WordPress έχει δημιουργηθεί με υψηλά standards ποιότητας κώδικα, κάνοντάς το πολύ φιλικό στις μηχανές αναζήτησης όπως η Google και το Yahoo. Η χρήση μάλιστα επιπλέον πρόσθετων ειδικά για SEO, δίνει την δυνατότητα στον οποιονδήποτε να απογειώσει το website του στα αντίστοιχα rankings.

Γρήγορη Ιστοσελίδα

Γρήγορο

Η κατασκευή ιστοσελίδων με wordpress, αποδίδει στους επισκέπτες σας γρήγορη και άνετη πλοήγηση, κάνοντάς τους να θέλουν να επιστρέψουν στον διαδικτυακό σας χώρο.

Συνδυάζουμε εμφάνιση με άψογη λειτουργικότητα
Scroll to Top