Δυναμικές Flash Ιστοσελίδες

H νέα διάσταση που έδωσε η Adobe Flash στο Web Design ήταν και η επανάσταση στο χώρο του Internet. Έδωσε την δυνατότητα να χρήσιμοποιούνται όμορφα γραφικα, αναπαραγωγή μουσικής και video.
Η τεχνολογία Flash δεν περιορίστηκε στα παραπάνω πλεονεκτήματα, έτσι δόθηκε η δυνατότητα στους προγραμματιστές να δημιουργήσουν ιστοσελίδες που ειναι δυναμικές αλλα παράλληλα να πληρούν τις υψηλές απαιτήσεις σε εμφάνιση.

Εδω, στη Webgrowth, δίνουμε τη δυνατότητα στο χρήστη να ανανεώνει το περιεχόμενο της ιστοσελίδας του χωρίς να είναι ιδιαίτερος γνώστης και παράλληλα να διατηρεί το ιδιόμορφο design που ο ίδιος επέλεξε. Το δυναμικό Flash WebSite διαθέτει μια συγκεκριμένη περιοχή διαχείρισης (administrator interface) μέσω του οποίου ο χρήστης-διαχειριστής μπορεί να αλλάξει, να διαγράψει ή να προσθέσει περιεχόμενο στην ιστοσελίδα του.

Επικοινωνήστε

Τηλεφωνήστε στο 23320 200 22
για άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση.

Τιμολόγηση

Η βασική παραμετροποίηση ενός δυναμικού Flash Website ξεκινά απο 800€ ενώ σε περίπτωση που κάποιος ενδιαφέρεται για εμπλουτισμό εξειδικευμένων λειτουργιών η τιμή ξεκινά απο 1100€. Οι τιμές είναι απλώς μια εκτίμηση και προσδιορίζονται μετά απο συζήτηση με τον πελάτη και καταγραφή των απαιτήσεων του.

Στατικές Ιστοσελίδες

Είναι μια πλήρης παρουσίαση της εταιρίας σας, με αμετάβλητο περιεχόμενο και αυξημένες απαιτήσεις σε εμφάνιση.

Δυναμικές Ιστοσελίδες

Οι δυναμικές ιστοσελίδες βασίζονται σε ένα ευέλικτο λογισμικό πρόγραμμα (PHP,ASP.Net) που επιτρέπει δυναμικές χρήσεις δεδομένων.

e-commerce Ιστοσελίδες

Το ηλεκτρονικό εμπόριο είναι η πιο σύγχρονη μέθοδος προώθησης προϊόντων και διευκολύνει τόσο τον προμηθευτή όσο και τον πελάτη

Blog Ιστοσελίδες

Οικοδομείτε την εμπιστοσύνη των πελατών σας. Δείξτε στους πελάτες σας ότι παίρνετε υπ' όψιν τις απόψεις τους.