Ακολουθήστε μας:

Eπικοινώνησε μαζί μας!

strategy

Ακολουθήστε μας!

Basic Eshop;

Η έκδοση Basic είναι μια ολοκληρωμένη λύση ηλεκτρονικού εμπορίου, όπου μπορείτε να διαχειριστείτε τη λίστα των προϊόντων σας πλήρως και να ξεκινήσετε την δραστηριότητά σας, στο διαδικτυακό εμπόριο. Μπορείτε να επιλέξετε μέσα από πρωτότυπα & mobile friendly themes, ανάλογα με την αισθητική της επιχείρησής σας.

ΣΩΣΤΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Σύγχρονο εικαστικό και πλήρως συμβατό με όλες τις κινητές συσκευές & tablets.

ΕΥΚΟΛΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

Με την χρήση CMS είναι απλή η συνεχείς ενημερώσεις περιεχομένου και διαχείριση παραγγελιών.

Banners

Υπάρχει χώρος για Banners όπου μπορείτε να επικοινωνήσετε άμεσα προσφορές, εκπτώσεις & προωθητικές ενέργειες που θα βοηθήσουν τις πωλήσεις σας.

Ταχύτητα - Αξιοπιστία - Ασφάλεια

Η ταχύτητα φορτώματος του ηλεκτρονικού σας καταστήματος είναι η προτεραιότητά μας στην WebGrowth καθώς γνωρίζουμε ότι βελτιώνει την εμπειρία των πελατών του e-shop & μπορεί να έχει τεράστια επίδραση στο conversion rate. Οι δυνατότητες που σας παρέχει η WebGrowth για την αύξηση του conversion rate δεν σταματούν εδώ!

Εshop
OpenCart Φιλοξενία & Κατασκευή Eshop

Γιατί Basic Eshop;

Η έκδοση Basic σας παρέχει όλες τις απαραίτητες λειτουργίες που χρειάζεται η επιχείρησή σας για να ξεκινήσει τις ηλεκτρονικές πωλήσεις μέσα από μια εύχρηστη πλατφόρμα διαχείρισης υλικού.

Basic Eshop

Template

Template σχεδιασμένο με βάση όλες τις User eXperience best practices που βοηθά κάθε χρήστη να ολοκληρώσει εύκολα και άμεσα μια αγορά. Σύγχρονο εικαστικό και πλήρως συμβατό με όλες τις κινητές συσκευές

Standard B2B Platform

Banners

Όλα τα διαθέσιμα templates, είναι σχεδιασμένα, ώστε στην αρχική σελίδα να μπορείτε να αναδείξετε τα μοναδικά προνόμια της επιχείρησής σας.

Sticky & Mega Menu

Cart & Checkout

Εύχρηστη χρήση καλαθιού, με περίληψη όλων των προϊόντων που επίλεξε ο χρήστης & εύκολη διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς, όπου μέσα σε λίγα κλικ ο πελάτης πραγματοποιεί την πληρωμή του.

Cart & Checkout

Κινητές Συσκευές

Πλήρης συμβατότητα με κινητές συσκευές, δεδομένου ότι το 80% των χρηστών πλοηγείται μέσα από smartphones, tablets κλπ.

Λειτουργίες ηλεκτρονικού καταστήματος
Εκτοξεύστε τις πωλήσεις

Διαχείριση Banner

Γρήγορη & ευχάριστη εμπειρία Checkout

Λειτουργία αναζήτησης προϊόντων

Εκτοξεύστε τις πωλήσεις

Επιλογή από βιβλιοθήκη με διαθέσιμα templates

Next Generation. Ελλάδα 2.0 σχέδιο ανάκαμψης και ανθεκτικότητας
Scroll to Top