Φιλοξενία Ιστοσελίδων

  • 99,9% uptime
  • Δωρεάν Domain Name
  • 30 μέρες εγγύηση money back
  • Άπειροι Λογαριασμοί e-mail

Τι είναι το Web Hosting;

Web hosting είναι η υπηρεσία που θα οδηγήσει το Website στο διαδίκτυο. Είναι ένα από τα τρία στοιχεία που απαιτούνται για να καθοριστείτε στο Διαδίκτυο: ένα domain name, μια ιστοσελίδα και τέλος η δημοσίευση αυτής.
Το domain name είναι η διεύθυνση για να σας βρουν, η ιστοσελίδα είναι αυτό που βλέπουν οι επισκέπτες και η δημοσίευση (Φιλοξενία), κάνει την ιστοσελίδα σας κομμάτι του διαδικτύου. Πιο απλά, web hosting είναι μία online υπηρεσία αποθήκευσης για οποιοδήποτε περιεχόμενο που εμφανίζεται ή έχει πρόσβαση μέσα από την ιστοσελίδα σας. Κοινά παραδείγματα περιλαμβάνουν πληροφορίες, εικόνες, βίντεο.
 

Η Webgrowth® Web hosting περιλαμβάνει ένα δωρεάν domain name* (με ετήσια Φιλοξενία), πρωτόκολλο μεταφοράς αρχείων (FTP) για τη μετακίνηση μιας υπάρχουσας ιστοσελίδας, και 99,9% αξιόπιστη λειτουργία.Τα πλήρη σε χαρακτηριστικά Web hosting πακέτα μας είναι διαθέσιμα τόσο για UNIX ® οσο και Windows ® χρήστες.Περιλαμβάνουν μεγάλη ποσότητα χώρο στο δίσκο και μεταφορά δεδομένων, μεγάλο αποθηκευτικό χώρο των e-mail και μεγάλη δυνατότητα διαχείρησης πληροφοριών απο τον πελάτη σε ποικίλλες βάσεις δεδομένων.

 

Υπηρεσίες

Θέλετε 99,9% uptime στο site σας? Θέλετε ταχύτατους και αξιόπιστους WebServers? H webgrowth σας παρέχει τη λύση.

Βασικό πακέτο Φιλοξενίας


Δωρεάν Domain Name
6 GB μεταφορά δεδομένων/μήνα
750 MB χώρος δίσκου

Advanced πακέτο Φιλοξενίας


Δωρεάν Domain Name
1 GB μεταφορά δεδομένων/μήνα
1 GB χώρος δίσκου

Επαγγελματικό πακέτο Φιλοξενίας


Δωρεάν Domain Name
20 GB μεταφορά δεδομένων/μήνα
2 GB χώρος δίσκου