Ακολουθήστε μας:

Eπικοινώνησε μαζί μας!

strategy

Ακολουθήστε μας!

Platinum Eshop;

Παραμετροποιήσιμη Έκδοση Ηλεκτρονικού Καταστήματος, έκδοσης Opencart 4 με δυνατότητα εξειδικευμένων/μοναδικών υλοποιήσεων σε frontend & back end.
Δημιουργία μοναδικού εικαστικού, ώστε να εξασφαλίζεται η βέλτιστη εμπειρία πλοήγησης στον επισκέπτη.
H σχεδίαση και ανάπτυξη γίνονται με βάση τα τελευταία standards προσβασιμότητας, χρηστικότητας και λειτουργικότητας, προσαρμοσμένα απολύτως στις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις (χρήση HTML 5 και CSS 3).

Ξεκινήστε σήμερα τις ηλεκτρονικές πωλήσεις, εύκολα & γρήγορα

Advanced

Ολοκληρωμένη Λύση ηλεκτρονικού εμπορίου για κάθε επιχείρηση.

website

Αύξηση online Πωλήσεων και εσόδων για την επιχείρησή σας.

Πλήρη Analytics και Reporting
Standard B2B Platform

Ασφαλές περιβάλλον εκτέλεσης όλων των πληρωμών μέσω Gateways Τραπεζων.

Advanced Eshop

Εύχρηστη και παραμετροποιήσιμη πλατφόρμα διαχείρισης.

OpenCart Φιλοξενία & Κατασκευή Eshop

Platinum Eshop;

Η έκδοση Platinum σας προσφέρει ένα πλήρες, λειτουργικό, ηλεκτρονικό κατάστημα, με ποικίλες λειτουργίες, προκειμένου να εξυπηρετήσετε τους υποψήφιους πελάτες της επιχείρησής σας. Mπορούμε να προσαρμόσουμε το εικαστικό στο ύφος και την αισθητική σας ωστε απλά να ξεχωρίζει.

Εξατομικευμένα Φίλτρα

Εύχρηστος μηχανισμός φίλτρων στη σελίδα κατηγορίας με δυνατότητα φίλτρου τιμής, υποκατηγορίας, κατασκευαστή, επιλογών και χαρακτηριστικών, προκειμένου ο χρήστης να εντοπίσει γρήγορα αυτό που αναζητά.

Μενού

Εύχρηστο & γρήγορο μενού, με αποτύπωση όλων των βασικών κατηγοριών αλλά και υποκατηγοριών του ηλεκτρονικού σας καταστήματος. Πλήρως προσαρμόσιμο για άψογη εμφάνιση και σε κινητές συσκευές.

Συνδυαστικές επιλογές

Λειτουργία συνδυαστικών επιλογών, όπως Χρώμα – Μέγεθος. Δημιουργία επιλογών με την δυνατότητα: Διαφοροποίησης τιμής, τιμής προσφοράς & αποθέματος.

Σελίδες ενημέρωσης

Στις στατικές σελίδες περιεχομένου μπορείτε να ενημερώσετε τους πελάτες σας με χρήσιμες πληροφορίες, όπως σχετικά με την εταιρία σας, την εξυπηρέτηση των πελατών, τους τρόπους αποστολής & πληρωμής, FAQs, πολιτική επιστροφών κ.α.

Καλάθι και Ολοκλήρωση

Εύχρηστη προεπισκόπηση καλαθιού, με περίληψη όλων των προϊόντων που επίλεξε ο χρήστης και εύκολη διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς. Συγκεκριμένα ο πελάτης φτάνει στην ολοκλήρωση της παραγγελία μέσα απο ένα onepage checkout.

Εξατομικευμένη Σελίδα Προϊόντος

Η σελίδα προϊόντος σχεδιάζεται στα μέτρα σας, με τη δυνατότητα εναλλαγής φωτογραφιών, zoom in & out και εμφάνιση του συνόλου των πληροφοριών σε σημεία συμφωνα με το UX.

Αποστολές & Πληρωμές

Πολλαπλοί τρόποι πληρωμής & αποστολής, όπως αντικαταβολή, πιστωτική κάρτα, τραπεζική κατλάθεση, google pay, klarna, παραλαβή από το κατάστημα, αποστολή με courier, αποστολή με μεταφορική κ.α.

Κινητές Συσκευές & Tablets

Πλήρης συμβατότητα με κινητές συσκευές & tablets, δεδομένου ότι το 80% των χρηστών πλοηγείται και πραγματοποιεί αγορές μέσα από smartphones & tablets.

Κατάλληλο για Bloggers

Ενσωματωμένη λειτουργία blog. Μπορείτε να ενημερώνετε το blog σας με τη συχνότητα που εσείς θέλετε, με άρθρα και σχετικό περιεχόμενο σχετικά με τα προϊόντα σας, ώστε να κρατάτε αμείωτο το ενδιαφέρον των πελατών σας.

Πωλήσεις μέσω Skroutz

Άμεση διασύνδεση με την δημοφιλέστερη πλατφόρμα σύγκρισης τιμών, που θα σας αποφέρει άμεσα πωλήσεις. Αυτοματοποιημένη διαδικασία εξαγωγής προϊόντων από το eshop και αποστολής τους μέσω xml στην πλατφόρμα.

Λειτουργίες ηλεκτρονικού καταστήματος
Πρωτότυπο Design

Labels προσφορών, νέων και best sellers

Γρήγορη & ευχάριστη εμπειρία Checkout

Λειτουργία αναζήτησης προϊόντων

Fast & Furious e-shop

Δύο γλώσσες εμφάνισης

Εκτοξεύστε τις πωλήσεις

Επιλογή από βιβλιοθήκη με διαθέσιμα templates

Next Generation. Ελλάδα 2.0 σχέδιο ανάκαμψης και ανθεκτικότητας
Scroll to Top