Στατικές Flash Ιστοσελίδες

Το Adobe Flash έδωσε μια νέα διάσταση στο Web Design πριν αρκετά χρόνια και η οποία έφερε επανάσταση στο χώρο του Internet, αφού επιτρεπει τη χρήση όμορφων γραφικών και ταυτόχρονα την αναπαραγωγή μουσικής σε μια ιστοσελίδα.
Από τότε το Flash έχει παρουσιάσει πολύ μεγάλη πρόοδο, τόσο στις δυνατότητες του όσο και στην πλειάδα των δυνατών χρήσεων που μπορούν να ενσωματωθούν, ξεκινώντας από τη δημιουργία μιας απλής παρουσίασης με χρήση γραφικών, ήχου, video και μουσικής.

Στην περίπτωση ενός site με ιδιόμορφο design, δηλαδή με αυξημένες απαιτήσεις σε εμφάνιση, προτιμάται απο μία στατική flash ιστοσελίδα, εφόσον το αντικείμενο της δε χρειάζεται ενημέρωση. Οι απαιτήσεις σε αποθηκευτικό χώρο φιλοξενίας για μία στατική flash ιστοσελίδα είναι σχετικά μικρές.

Επικοινωνήστε

Τηλεφωνήστε στο 23320 200 22
για άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση.

Τιμολόγηση

Μια απλή παρουσίαση σε Flash ξεκινά απο 500€ ενώ σε περίπτωση που έχουμε κατασκευή WebSite με Introduction Screen και αρκετές υποσελίδες οι τιμές ξεκινούν απο 700€. Οι τιμές είναι απλώς μια εκτίμηση και προσδιορίζονται μετά απο συζήτηση με τον πελάτη και καταγραφή των απαιτήσεων του.

Στατικές Ιστοσελίδες

Είναι μια πλήρης παρουσίαση της εταιρίας σας, με αμετάβλητο περιεχόμενο και αυξημένες απαιτήσεις σε εμφάνιση.

Δυναμικές Ιστοσελίδες

Οι δυναμικές ιστοσελίδες βασίζονται σε ένα ευέλικτο λογισμικό πρόγραμμα (PHP,ASP.Net) που επιτρέπει δυναμικές χρήσεις δεδομένων.

e-commerce Ιστοσελίδες

Το ηλεκτρονικό εμπόριο είναι η πιο σύγχρονη μέθοδος προώθησης προϊόντων και διευκολύνει τόσο τον προμηθευτή όσο και τον πελάτη.

Blog Ιστοσελίδες

Οικοδομείτε την εμπιστοσύνη των πελατών σας. Δείξτε στους πελάτες σας ότι παίρνετε υπ' όψιν τις απόψεις τους.