Στατικές Ιστοσελίδες

Ένα στατικό site είναι ένα σύνολο σελίδων που χαρακτηρίζονται από "στατικό", αμετάβλητο περιεχόμενο. Ο όρος στατικό δεν υπονοεί οτι δεν αλλάζει το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, αλλά οτι δεν αλλάζει εύκολα απο τρίτους, χωρίς κάποιες εξειδικευμένες γνώσεις κώδικα.

Στην περίπτωση ενός site με ιδιόμορφο design, δηλαδή με αυξημένες απαιτήσεις σε εμφάνιση, προτιμάται απο μία στατική ιστοσελίδα, εφόσον η ανανέωσή της δεν είναι συχνή. Οι απαιτήσεις σε αποθηκευτικό χώρο φιλοξενίας για μία στατική ιστοσελίδα είναι μειωμένες σε σχέση με αυτές των δυναμικών ιστοσελίδων. Επίσης απαιτείται σχετικά μικρότερος χρόνος κατασκευής σε σύγκριση με την ανάπτυξη δυναμικών ιστοσελίδων για το λόγο οτι δεν χρησιμοποιεί εργαλεία εύκολης διαχείρισης (Administration Scripts), το κόστος του καθώς και ο χρόνος σχεδίασης του είναι χαμηλότερος απο το κόστος μιας δυναμικής ιστοσελίδας.

Επικοινωνήστε

Τηλεφωνήστε στο 23320 200 22
για άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση.

Τιμολόγηση

Οι στατικές ιστοσελίδες ξεκινούν απο 400€ για ένα απλό design με 8-9 υποσελίδες και γραφική επιμέλεια, ενώ μια καλή παρουσία μιας εταιρίας ξεκινά απο 600€. Οι τιμές είναι απλώς μια εκτίμηση και προσδιορίζονται μετά απο συζήτηση με τον πελάτη και καταγραφή των απαιτήσεων του.

Στατικές Flash Ιστοσελίδες

Είναι μια πλήρης παρουσίαση της εταιρίας σας. Η σχεδίαση και κατασκευή βασίζεται στην τεχνολογία flash.

Δυναμικές Ιστοσελίδες

Οι δυναμικές ιστοσελίδες βασίζονται σε ένα ευέλικτο λογισμικό πρόγραμμα (PHP,ASP.Net) που επιτρέπει δυναμικές χρήσεις δεδομένων.

e-commerce Ιστοσελίδες

Το ηλεκτρονικό εμπόριο είναι η πιο σύγχρονη μέθοδος προώθησης προϊόντων και διευκολύνει τόσο τον προμηθευτή όσο και τον πελάτη.

Blog Ιστοσελίδες

Δημιουργήστε το δικό σας blog και κάνετε τους επισκέπτες της σελίδας σας να επιστρέφουν σε αυτήν για νέα θέματα, πληροφόρηση&επικοινωνία