Getblue

Αναδείξτε την επιχείρησή σας μέσω BlueTooth με τον πιο πρωτότυπο τρόπο! Διαδραστικότητα με τους πελάτες σας μέσω της αγαπημένης τους συσκευής,το κινητό τους τηλέφωνο.

Τo Getblue είναι ένα σύστημα μετάδοσης γραπτών μηνυμάτων αλλά και εικόνων σε ακτίνα 100 μέτρων από τον υπολογιστή σας μεταδίδοντας το διαφημιστικό σας μήνυμα σε ταυτόχρονους παραλήπτες. Αποτελεί μια έξυπνη λύση και ένα από τα πιο σύγχρονα διαφημιστικά μέσα, αφού παρέχει την δυνατότητα στον ιδιοκτήτη-διαφημιστή, μετάδοσης κειμένου και εικόνας με την τεχνολογία Bluetooth σε μορφή προσωπικού μηνύματος στο κινητό τηλέφωνο του παραλήπτη.

 

Πού μπορεί να χρησιμοποιηθεί το σύστημα αυτό;
Το φάσμα των επιχειρήσεων που μπορούν να επωφεληθούν από την τεχνολογία του Bluetooth είναι αρκετά μεγάλο και θα συνεχίσει ολοένα να διευρύνεται όσο εξελίσσεται και η εν λόγω τεχνολογία

Η Getblue εφαρμογή μπορεί να αξιοποιηθεί στους παρακάτω χώρους

- Εμπορικές επιχειρήσεις

- Εμπορικά Κέντρα

- Ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφετέριες, bars

- Εκθέσεις & Συνεδριακά κέντρα

- Τράπεζες

- Εταιρίες & Γραφεία

- Βιβλιοθήκες

- Πανεπιστήμια

- Εταιρίες διοργάνωσης εκθέσεων

Τί ωφέλη μπορεί να έχει μια επιχείρηση από τη χρήση αυτού του λογισμικού; 

Τα ωφέλη της επιχείρησης από τη χρήση του Getblue είναι πάρα πολλά. Ενδεικτικά αναφέρονται παρακάτω:

- Μετάδοση πληροφορίας και εικόνας σε πραγματικο χρόνο

- Διαφήμιση των προϊόντων που επιλέγετε εσείς, ώστε οι πελάτες να προβαίνουν σε άμεση αγορά

- 24 ώρες το 24ώρο λειτουργία

- Διάδραση επιχείρησης-πελάτη 100% χωρίς κόστος

- Κέρδος χρόνου και κόστους
Online Booking System

    Online booking system - Σύστημα κρατήσεων μέσω Internet - online πλατφόρμα διαχείρισης κρατήσεων, η οποία επιτρέπει στον ξενοδόχο να αυτοματοποιήσει τη διαδικασία κρατήσεων μέσα από τον υπάρχοντα δικτυακό του χώρο , μειώνοντας το χρόνο και το κόστος διεκπεραίωσης τους. Απευθύνεται σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις οι οποίες έχουν σαν στόχο την αναβάθμιση των υφισταμένων ή τη δημιουργία νέων online-real time υπηρεσίων με τον πιο απλό γρήγορο ασφαλές και οικονομικό τρόπο.

- Administration Panel από το οποίο γίνεται η διαχείριση του συστήματος από το ξενοδοχείο (Διαχείριση κρατήσεων, πελατών, τύπων δωματίων, τιμοκαταλόγων, διαθεσιμότητας κ.τ.λ). Η διαχείριση του μπορεί να γίνει από οποιονδήποτε απλό χρήστη Η/Υ (δεν απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις) και από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου.

- Booking Engine από το οποίο ο εκάστοτε επισκέπτης της ιστοσελίδας σας πραγματοποιεί την κράτηση. Ο υποψήφιος πελάτης σας, δεν περιμένει πλέον να του απαντήσετε για διαθεσιμότητα και τιμή, αλλά από μόνος του αποφασίζει τύπο δωματίου, γευμάτων και την αγορά επιπλέον έξτρα υπηρεσιών. Στη συνέχεια μεταφέρεται σε ασφαλές περιβάλλον πληρωμών όπου ολοκληρώνει την κράτηση του πληρώνοντας με την πιστωτική του κάρτα σε πραγματικό χρόνο
B2B εφαρμογές- Επιχείρηση προς Επιχείρηση

    Μια B2B ιστοσελίδα μπορεί να είναι μια επιχείρηση που χρησιμοποιεί το Διαδίκτυο για να ενημερώνει και να επιτρέψει παραγγελίες σε συγκεκριμένες επιχειρήσεις/μεταπωλητές (μόνο οι εξουσιοδοτημένες επιχειρήσεις μπορούν να έχουν πρόσβαση ή να αγοράσουν τα προϊόντα της ιστοσελίδας).

    Ας δούμε τι μπορεί να προσφέρει μια Β2Β αγορά:

- Μπορείτε να αναζητήσετε προϊόντα σε ηλεκτρονικούς καταλόγους, με βάση τη μάρκα, το όνομα του κατασκευαστή, το όνομα του προμηθευτή, τον κωδικό του προϊόντος ή ένα συνδυασμό των παραπάνω και να τα αγοράσετε.

- Μπορείτε να λάβετε μέρος για αγορά προϊόντων ή για πώληση των δικών σας προϊόντων, του στοκ ή και μεταχειρισμένων ειδών που έχετε στην αποθήκη σας.

- Μπορείτε να απολαύσετε υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, όπως: προσαρμογή της λίστας αγορών σύμφωνα με τις ανάγκες σας, υπηρεσίες προώθησης των δικών σας προϊόντων στην αγορά, χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και υπηρεσίες εφοδιαστικής (Logistics - διακίνηση, αποθήκευση προϊόντων).

- Μετά από κάθε αγοραπωλησία γίνεται (αν έχετε το κατάλληλο λογισμικό) ενημέρωση των τμημάτων της επιχείρησης (λογιστήριο, αποθήκη, πωλήσεις) τόσο του αγοραστή, όσο και του προμηθευτή.

- Γίνεται έλεγχος πίστωσης του αγοραστή.