Ακολουθήστε μας:

Eπικοινώνησε μαζί μας!

strategy

Ακολουθήστε μας!

E-Shop

E-Shop

Κατασκευή e-shop τώρα, γιατί ήρθε η ώρα να πουλάς τα προϊόντα σου online! Με ένα ηλεκτρονικό κατάστημα μειώνεις τα κόστη, αυξάνεις τις πωλήσεις! Φτιάξε το e-shop σου στην WebGrowth στην πιο χαμηλή τιμή! Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πρέπει να είναι εύκολο στην χρήση και άμεσο στο καταναλωτή, δηλαδή να του παρουσιάζει εύκολα και γρήγορα τα προϊόντα που ενδιαφέρουν τον επισκέπτη, με πλούσιο περιεχόμενο και γρήγορο καλάθι αγορών.

Με πολλά χρόνια εμπειρίας στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου, έχουμε την εμπειρία να σας κατευθύνουμε σωστά για να αυξήσετε τις πωλήσεις του ηλεκτρονικού σας καταστήματος.

ΣΩΣΤΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Η δημιουργία ενός επιτυχημένου user experience, προϋποθέτει καλό σχεδιασμό.

ΕΥΚΟΛΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

Με την χρήση CMS είναι απλή η συνεχείς ενημερώσεις περιεχομένου και διαχείριση παραγγελιών.

RESPONSIVE LAYOUT

H φιλικότητα προς τις mobile συσκευές είναι απλά η απόλυτη προτεραιότητά μας.

Ταχύτητα - Αξιοπιστία - Ασφάλεια

Η ταχύτητα φορτώματος του ηλεκτρονικού σας καταστήματος είναι η προτεραιότητά μας στην WebGrowth καθώς γνωρίζουμε ότι βελτιώνει την εμπειρία των πελατών του e-shop & μπορεί να έχει τεράστια επίδραση στο conversion rate. Οι δυνατότητες που σας παρέχει η WebGrowth για την αύξηση του conversion rate δεν σταματούν εδώ!

Εshop
RESPONSIVE LAYOUT

Εύκολη Διαχείριση

Διαχειριστείτε μόνοι σας όλα μέσα στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα εύκολα και γρήγορα. Η διαχείριση του ηλεκτρονικού καταστήματος από τον ίδιο τον κάτοχο του και όχι κάποιον τεχνικό είναι ιδιαίτερης σημασίας. Ένας τεχνικός δεν ξέρει το προϊόν, δεν ξέρει του πελάτες της επιχείρησης. Ο κάτοχος του eshop πρέπει να είναι σε θέσει να ενημερώνει το απόθεμα των προϊόντων του, να ενημερώνει τις περιγραφές και τις φωτογραφίες, να διαχειρίζεται τις παραγγελίες του.

Google Analytics

Μια πολύ χρήσιμη και σημαντική υπηρεσία-ανάγκη για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα είναι η δυνατότητα να παρακολουθείτε την επισκεψιμότητα του. Θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις κινήσεις των επισκεπτών σας ανά χρόνο, μήνα, εβδομάδα, ημέρα ακόμα και κάθε χρονική στιγμή. Επίσης θα μπορείτε να γνωρίζετε το μέσο χρόνο παραμονής, ποσοστό εγκατάλειψης, σελίδες-προϊόντα με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα κ.α. Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα να επιβλέπετε από ποιες πηγές (π.χ. facebook, instagram κ.α.) προήλθαν οι πωλήσεις στο eshop σας όπως επίσης και το ποσοστό κέρδους.

Ταχύτητα - Αξιοπιστία - Ασφάλεια
Scroll to Top