Δυναμικές Ιστοσελίδες

Οι δυναμικές ιστοσελίδες -dynamic websites- αρχίζουν και γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλή για τα πλεονεκτήματα που δίνουν σε διαχειριστή και χρήστη

Κυρίαρχο πλεονέκτημα σε σχέση με τις στατικές ιστοσελίδες είναι οτι μπορούν και παραμετροποιούν την εμφάνιση τους και τα δεδομένα που παρουσιάζουν βάσει των απαιτήσεων του χρήστη. Στην ουσία δηλαδή πρόκειται για εφαρμογές με τις οποίες ο χρήστης μπορεί να αλληλεπιδράσει.

Βασικό πλεονέκτηματα αποτελεί η δυνατότητα που δίνεται στο χρήστη, ώστε να ανανεώνει το περιεχόμενο της ιστοσελίδας χωρίς να είναι ιδιαίτερος γνώστης.

Ένα δυναμικό Web Site διαθέτει μια συγκεκριμένη περιοχή διαχείρισης (administrator interface) μέσω του οποίου ο χρήστης-διαχειριστής μπορεί να αλλάξει, να διαγράψει ή να προσθέσει περιεχόμενο στην ιστοσελίδα του.


Επικοινωνήστε

Τηλεφωνήστε στο 23320 200 22
για άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση.

Τιμολόγηση

Η βασική παραμετροποίηση ενός δυναμικού Website ξεκινά απο 650€ ενώ σε περίπτωση που κάποιος ενδιαφέρεται για αισθητική διακόμηση και εμπλουτισμό εξειδικευμένων λειτουργιών ηλεκτρονικού περιοδικού η τιμή ξεκινά απο 1000€. Οι τιμές είναι απλώς μια εκτίμηση και προσδιορίζονται μετά απο συζήτηση με τον πελάτη και καταγραφή των απαιτήσεων του.

Στατικές Ιστοσελίδες

Είναι μια πλήρης παρουσίαση της εταιρίας σας, με αμετάβλητο περιεχόμενο και αυξημένες απαιτήσεις σε εμφάνιση.

Δυναμικές Flash Ιστοσελίδες

Οι δυναμικές ιστοσελίδες βασίζονται σε ένα ευέλικτο λογισμικό πρόγραμμα (PHP,ASP.Net) που επιτρέπει δυναμικές χρήσεις δεδομένων.

e-commerce Ιστοσελίδες

Το ηλεκτρονικό εμπόριο είναι η πιο σύγχρονη μέθοδος προώθησης προϊόντων και διευκολύνει τόσο τον προμηθευτή όσο και τον πελάτη.

Blog Ιστοσελίδες

Ελάτε σε επαφή με τους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας.Κερδίστε πολύτιμες πληροφορίες για τα προιόντα και τις υπηρεσίες σας