Δημιουργία Blog

Τα blogs είναι ιστοσελίδες που ανανεώνονται τακτικά και περιέχουν πληροφορίες σχετικές με ένα θέμα ή καταγραφή γεγονότων απο κάποιο άτομο - ομάδα. Μπορεί κάποιος να καταγράφει τη βιογραφία του ή ακόμα να καταχωρεί τις εξελίξεις γύρω απο κάποιο γεγονός. Υπάρχουν φυσικά και webblogs γενικού ενδιαφέροντος. Τα blog χρησιμοποιούνται ευρέως για την έκφραση πολιτικών απόψεων και για κοινωνικά σχόλια ενώ χρησιμοποιούνται και απο εταιρίες ώς εργαλεία προώθησης της εργασίας τους καθώς δημιουργούν επαναλαμβανόμενες επισκέψεις απο άτομα που ενδιαφέρονται για το συγκεκριμένο θέμα.

Τα blog μπαίνουν καθημερινά βαθύτερα στη ζωή του πολίτη, αποτελούν αντικείμενο ενημέρωσης και πολιτικής έκφρασης. Τα συμβατικά μέσα ενημέρωσης όπως εφημερίδες, περιοδικά, ραδιόφωνο και τηλεόραση κάνουν ολοένα και μεγαλύτερη αναφορά σε άρθρα απο blogs καθώς η ενημέρωση ειναι εκτεταμένη και ο χρόνος παραγωγής της είδησης έχει μειωθεί στο ελάχιστο.

Επικοινωνήστε

Τηλεφωνήστε στο 23320 200 22
για άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση.

Πλεονεκτήματα του blog

-Κρατάτε Επαφή με τους πελάτες σας
-Αυξάνετε τις επισκέψεις στην σελίδα σας
-Οικοδομείτε την εμπιστοσύνη των πελατών
-Προωθείτε το WebSite σας

Τιμολόγηση

Η εγκατάσταση και η βασική παραμετροποίηση ενός δυναμικού Blog ξεκινά απο 300€ ενώ σε περίπτωση που κάποιος ενδιαφέρεται για αισθητική διακόμηση και εμπλουτισμό λειτουργιών blog με custom λειτουργίες και αισθητική, η τιμή ξεκινά απο 500€. Οι τιμές είναι απλώς μια εκτίμηση και προσδιορίζονται μετά απο συζήτηση με τον πελάτη και καταγραφή των απαιτήσεων του.

Στατικές Ιστοσελίδες

Είναι μια πλήρης παρουσίαση της εταιρίας σας, με αμετάβλητο περιεχόμενο και αυξημένες απαιτήσεις σε εμφάνιση.

Δυναμικές Ιστοσελίδες

Οι δυναμικές ιστοσελίδες βασίζονται σε ένα ευέλικτο λογισμικό πρόγραμμα (PHP,ASP.Net) που επιτρέπει δυναμικές χρήσεις δεδομένων.

e-commerce Ιστοσελίδες

Το ηλεκτρονικό εμπόριο είναι η πιο σύγχρονη μέθοδος προώθησης προϊόντων και διευκολύνει τόσο τον προμηθευτή όσο και τον πελάτη.

Blog Ιστοσελίδες

Ανεβάστε κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης.Τα blogs επιτρέπουν περισσότερες λέξεις κλειδιά και διασυνδέσεις(links).