Ακολουθήστε μας:

Eπικοινώνησε μαζί μας!

strategy

Ακολουθήστε μας!

Advanced Eshop;

Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πρέπει να είναι εύκολο στην χρήση και άμεσο στο καταναλωτή, δηλαδή να του παρουσιάζει εύκολα και γρήγορα τα προϊόντα που ενδιαφέρουν τον επισκέπτη, με πλούσιο περιεχόμενο και γρήγορο καλάθι αγορών.

Με πολλά χρόνια εμπειρίας στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου, έχουμε την εμπειρία να σας κατευθύνουμε σωστά για να αυξήσετε τις πωλήσεις του ηλεκτρονικού σας καταστήματος.

Ξεκινήστε σήμερα τις ηλεκτρονικές πωλήσεις, εύκολα & γρήγορα

Advanced

Ολοκληρωμένη Λύση ηλεκτρονικού εμπορίου για κάθε επιχείρηση.

website

Αύξηση online Πωλήσεων και εσόδων για την επιχείρησή σας.

Standard B2B Platform

Ασφαλές περιβάλλον εκτέλεσης όλων των πληρωμών.

Advanced Eshop

Εύχρηστη πλατφόρμα διαχείρισης.

BLOG

Ενσωματωμένη λειτουργία blog, προκειμένου να έχετε το δικό σας ιστολόγιο. Μπορείτε να ενημερώνετε στη συχνότητα που σας εξυπηρετεί, με άρθρα και σχετικό περιεχόμενο με τον κλάδο δραστηριοποίησής σας και τα προϊόντα σας.

Σύνδεση Skroutz & Αnalytics

Άμεση διασύνδεση με την δημοφιλέστερη πλατφόρμα σύγκρισης τιμών, που θα σας αποφέρει άμεσα πωλήσεις! Αυτοματοποιημένη διαδικασία εξαγωγής προϊόντων από το ηλεκτρονικό κατάστημα και αποστολής τους στην πλατφόρμα.
OpenCart Φιλοξενία & Κατασκευή Eshop

Γιατί Advanced Eshop;

Η έκδοση advanced είναι μια ολοκληρωμένη λύση ηλεκτρονικού εμπορίου, όπου μπορείτε να διαχειριστείτε τη λίστα των προϊόντων σας πλήρως και να ξεκινήσετε την δραστηριότητά σας, στο διαδικτυακό εμπόριο. Μπορείτε να επιλέξετε μέσα από πρωτότυπα & mobile friendly themes, ανάλογα με την αισθητική της επιχείρησής σας.

Φίλτρα Αναζήτησης

Εύχρηστος μηχανισμός φίλτρων στη σελίδα κατηγορίας με δυνατότητα φίλτρου τιμής, υποκατηγορίας, κατασκευαστή, διαθεσιμότητας, επιλογών και χαρακτηριστικών, με σκοπό ο χρήστης να εντοπίσει γρήγορα αυτό που αναζητά.

Sticky & Mega Menu

Μηχανισμός Mega menu, με ανάπτυξη του δέντρου- κατηγοριών & υποκατηγοριών, χωρίς ο χρήστης να χρειάζεται να κάνει πολλαπλά κλικ. Μενού που παραμένει σταθερό κατά την κύλιση διευκολύνοντας την πλοήγησή του.

Product Page

Έξυπονος σχεδιασμός σελίδα προϊόντος, με δυνατότητα εναλλαγής φωτογραφιών, zoom, εμφάνιση του συνόλου των πληροφοριών, κατασκευαστών και άλλων χρήσιμων πληροφοριών.

Καλάθι & Ολοκλήρωση

Εύχρηστη προεπισκόπηση καλαθιού, με περίληψη όλων των προϊόντων που επέλεξε ο χρήστης & εύκολη διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς, όπου μέσα σε λίγα κλικ ο πελάτης πραγματοποιεί την πληρωμή του.

Λειτουργίες ηλεκτρονικού καταστήματος
Πρωτότυπο Design

Labels προσφορών, νέων και best sellers

Γρήγορη & ευχάριστη εμπειρία Checkout

Λειτουργία αναζήτησης προϊόντων

Fast & Furious e-shop

Δύο γλώσσες εμφάνισης

Εκτοξεύστε τις πωλήσεις

Επιλογή από βιβλιοθήκη με διαθέσιμα templates

Next Generation. Ελλάδα 2.0 σχέδιο ανάκαμψης και ανθεκτικότητας
Scroll to Top